Politica de confidențialitate

Va multumim ca ales sa vizitati  website-ul companiei AutoBihor SRL.

 

Cu o vechime de 10 ani in domeniul automotive, stim cat de important este respectul fata de clientii nostri si fata de siguranta lor.

Tocmai din acest motiv, respectand dreptul la intimitate al persoanelor care ne viziteaza site-ul si aleg sa comunice cu noi prin intermediul formularului de contact, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam, cum ar fi nume, e-mail, adresa, numar de telefon.

Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de date personale.

 

În acest sens, vă rugăm să cititi informatiile de mai jos, în legatura cu informatiile pe care noi le consideram importante, in legatura cu datele dumneavoastra personale.

 

ROLUL POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre cei care comunica cu noi prin intermediul formularului de contact, cu scopul de a le funiza serviciile pe care noi le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care compania noastra colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-ul nostru.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site si nu solicitati serviciile noastre.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la parcautobihor@gmail.com sau prin telefon la 0742355111.

 

TERMENI SI CONDITII

 

Utilizarea serviciilor oferite de www.autobihor.ro se aplica fiecarui utilizator in parte si presupune acceptarea in totalitate a acestora si acordul dumneavoastra vizavi de termenii si conditiile de mai jos.

 

Accesul si utilizarea site-ului www.autobihor.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil.

 

 

 

INFORMATII DESPRE SITE

 

Site-ul www.autobihor.ro este proprietatea S.C. AUTO BIHOR S.R.L., identificata prin J05/2510/08.10.2008 si CUI 24570947, cu sediul social in Sat Saldabagiu de Munte, comuna Paleu nr.165/A, denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii.

 

Contact: Auto Bihor

Telefon: 0742355111

E-mail: parcautobihor@gmail.com

Website: www.autobihor.ro

 

www.autobihor.ro are rolul de a pune la dispozitia celor interesati informatii complete cu privire la autoturismele aflate in stocul sau consignatie la AUTO BIHOR S.R.L.

 

1. TERMENI GENERALI

 

www.autobihor.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii si logo-uri si constituie "continutul" site-ului mentionat, care este proprietatea companiei S.C. AUTOBIHOR S.R.L.

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe www.autobihor.ro.

Totodata, S.C. AUTOBIHOR S.R.L. poate limita accesul la site sau la anumite facilitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

 

2. UTLIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

Informatiile prezente pe www.autobihor.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Puteti copia si tipari continutul site-ului www.autobihor.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul www.autobihor.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului www.autobihor.ro presupune acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

 

Nu sunt permise:

- modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului  www.autobihor.ro fara obtinerea acordului prealabil al S.C. AUTOBIHOR S.R.L.

- indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al www.autobihor.ro asupra continutului acestuia

- reproducerea continutului www.autobihor.ro si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei.

- preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul www.autobihor.ro, in scopuri comerciale.

Este interzisa orice utilizare a continutului www.autobihor.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail parcautobihor@gmail.com

 

3. DREPTURI DE AUTOR

 

Continutul www.autobihor.ro este proprietatea S.C. AUTOBIHOR S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand www.autobihor.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul www.autobihor.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor S.C. AUTOBIHOR S.R.L.

 

4. INREGISTRARE, PAROLE, RESPONSABILITATEA UTILIZATORILOR

 

Accesul la www.autobihor.ro este liber.

Formularele de contact vor contine informatii ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, telefon si adresa e-mail.

 

5. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

www.autobihor.ro NU stocheaza pe server datele furnizate de dumneavoastra in cadrul formularului de contact. Aceste informații (nume, prenume, adresa de e-mail si telefon) se vor regasi doar pe adresa noastra de mail parcautobihor@gmail.com pentru a va putea raspunde solicitarilor venite pe aceasta cale.

Completarea formularului de contact este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. S.C. AUTOBIHOR S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de contact. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. AUTOBIHOR S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca cel interesat poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina datele personale ale acestuia.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.autobihor.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin la adresa de email parcautobihor@gmail.com

Scopurile in care S.C. AUTOBIHOR S.R.L. poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt:

- oferirea de servicii catre dumneavoastra;

- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor;

Drepturile utilizatorilor:

a. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;

b. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale (daca este cazul).

Orice notificare din partea celui interesat se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre S.C. AUTOBIHOR S.R.L., la adresa parcautobihor@gmail.com.

Orice incercare de a modifica continutul www.autobihor.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

www.autobihor.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

 

6. POLITICA DE FOLOSIRE A COOKIE-URILOR

 

www.autobihor.ro nu foloseste cookie-uri in cadrul platformei sale de website.

 

7. LIMITAREA RASPUNDERII

 

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor www.autobihor.ro;

– declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor www.autobihor.ro;

– orice alte probleme legate de serviciile oferite de www.autobihor.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de parcautobihor@gmail.com

www.autobihor.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale www.autobihor.ro sau ale continutului acestuia.

 

8. DREPT APLICABIL

 

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.autobihor.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea www.autobihor.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

 

 

 

9. SUSPENDAREA ACCESULUI

 

www.autobihor.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

10. SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

 

www.autobihor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.autobihor.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe www.autobihor.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.autobihor.ro are relatii contractuale in acest sens.

www.autobihor.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

 

11. MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII

 

www.autobihor.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.

Atunci cand acesti termeni se vor modifica, www.autobihor.ro va va putea notifica prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document.

 

12.CONFIDENTIALITATE

 

Orice date cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa de e-mail sau numarul de telefon a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site- www.autobihor.ro prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 

 

13. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Angajamentul S.C. AUTOBIHOR S.R.L. cu privire la protectia datelor cu caracter personal:

Increderea dumneavoastra in serviciile si personalul nostru este una din principalele noastre preocupari. In acest, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. cunoaste importanta datelor dumneavoastra personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cadrul prezentelor Termeni si Conditii.

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. respecta confidentialitatea tuturor clientilor nostri si confidentialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derularii raporturilor comerciale/contractuale.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea S.C. AUTOBIHOR S.R.L., respectiv formularul de contact online, participarea la tombole si concursuri.

Utilizarea acestui website S.C. AUTOBIHOR S.R.L. de catre dumneavoastra se supune prezentelor prevederi si Conditiilor generale, tehnice si de participare ale S.C. AUTOBIHOR S.R.L.

Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizati website-ul nostru sau nu ne furnizati datele dvs. personale prin intermediul formularului de contact.

S.C. AUTOBIHOR S.R.L.  nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

 

13.1 Ce date cu caracter personal prelucreaza S.C. AUTOBIHOR S.R.L.?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni, care se efectueaza asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restritionarea, blocarea, stergerea, distrugerea, arhivarea.

Pentru a accesa website-ul companiei S.C. AUTOBIHOR S.R.L. nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal, afara de cele mentionate anterior in formularul de contact, date care reiteram, nu vor fi stocate pe niciun server al site-ului web.

 

13.2 Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte pentru a va putea contacta prin e-mail.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activitatii S.C. AUTOBIHOR S.R.L., S.C. AUTOBIHOR S.R.L., va solicita datele respective cu caracter personal necesare contactarii dvs., iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor S.C. AUTOBIHOR S.R.L.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor S.C. AUTOBIHOR S.R.L., dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru indeplinirea unei obligatii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al S.C. AUTOBIHOR S.R.L., dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior, refuzul urmand sa produca efecte pentru viitor.

 

S.C. AUTOBIHOR S.R.L. va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra prin formulatul de contact ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti, fara consimtamantul dumneavoastra expres si anterior.

 

In cazul in care S.C. AUTOBIHOR S.R.L. intentioneaza sa utilizeze datele dumneavoastra in scopuri de marketing direct, (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dvs. veti fi informati in prealabil.

In relatia cu S.C. AUTOBIHOR S.R.L., dumneavoastra, beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat.

 

13.3 Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

In vederea realizarii scopului mentionat, S.C. AUTOBIHOR S.R.L. nu va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada de desfasurare a activitatilor S.C. AUTOBIHOR S.R.L., cu exceptia situatiei in care S.C. AUTOBIHOR S.R.L. prelucreaza datele in baza unei obligatii legale sau justifica un interes legitim

Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, in scopul obligatiei legale sau a interesului legitim, care au fost colectate, daca dumneavoastra sau reprezentantul legal/conventional nu veti exercita dreptul de opozitie/de stergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre S.C. AUTOBIHOR S.R.L. pe durata de timp prevazuta in procedurile interne S.C. AUTOBIHOR S.R.L. si/sau vor fi distruse.

 

13.4 Ce masuri de siguranta sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastra?

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate. In acest sens, S.C. AUTO BIHOR S.R.L. nu colecteaza/stocheaza si nu prelucreaza datele dvs cu caracter personal.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodata garantata. In timp ce S.C. AUTOBIHOR S.R.L. depune toate eforturile in privinta protejarii datelor dumneavoastra personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise catre website-ul S.C. AUTOBIHOR S.R.L..

Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastra.

 

13.5 Care sunt drepturile dumneavoastra?

Prin citirea acestui document, dumneavoastra ati fost informat/a cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat. Totodata, atunci cand prelucrarea se realizeaza pe consimtamant, dumneavoastra aveti dreptul, de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata S.C. AUTOBIHOR S.R.L., in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre S.C. AUTOBIHOR S.R.L. sa faca obiectul unei prelucrari, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive intemeiate si legitime, legate de situatia dvs. particulara, cu exceptia cazurilor in care S.C. AUTOBIHOR S.R.L. demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In caz de opozitie nejustificata, S.C. AUTOBIHOR S.R.L. este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal furnizate catre S.C. AUTOBIHOR S.R.L. prin intermediul formularului de contact constituie un element important pentru accesarea serviciilor oferite de S.C. AUTOBIHOR S.R.L.  si/sau derularea activitatii comerciale.

In cazul in care, dumneavoastra, direct sau prin reprezentant, va exercitati drepturile mentionate mai sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv, S.C. AUTOBIHOR S.R.L. poate:

- fie sa perceapa o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

- fie sa refuze sa dea curs cererii.

Totodată, dumneavoastra va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

 

13.6 Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa catre S.C. AUTOBIHOR S.R.L.  cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email:

parcautobihor@gmail.com sau la urmatoarea adresa de corespondenta: S.C. AUTOBIHOR S.R.L., punct de lucru Sos. Borsului nr.35.

 

Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.

 

Aceste prevederi pot suferi modificari/actualizari ocazionale.

 

Va recomandam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului www.autobihor.ro prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informati in legatura cu acestea. Prin accesarea website-ului www.autobihor.ro sau utilizarea serviciilor S.C. AUTOBIHOR S.R.L. prin intermediul website-ului mentionat, ulterior modificarilor, se vor considera acceptate, noile prevederi.

 

Prezentul set de Termeni si Conditii a fost actualizat la data de 08.06.2018

 

© 2018 Autobihor S.R.L., CUI: 24570947, Reg. Com. J05/2510/2008 | Created by Anthony Web Solutions